Mezinárodní souvislosti modernizace armád zemí přizvaných do NATO - Eichler, Jan, 1952-
Autor se zamýšlí nad objektivními změnami po skončení studené války jako jsou kvalitativní i kvantitavní změny v poptávce po výrobcích zbrojního průmyslu, představuje americký a západoevropský přístup k novému trhu zbrojního průmyslu a klade si otázku, jaké jsou perspektivy celoevropské spolupráce.