Mezinárodní postavení Slovenska a jeho bezpečnostní situace - Leška, Vladimír, 1932-
Autor se zamýšlí nad vzájemným vztahem mezi bezpečností a mezinárodním postavením Slovenska, jeho vnitropolitickým vývojem jako určujícím faktorem mezinárodního postavení země a mezinárodními souvislostmi bezpečností Slovenské republiky.