Mezinárodní politika životního prostředí : konflikt mezi integrálním ekosystémem a fregmentárním systémem států? - Jehlička, Petr, 1965-
Autor se věnuje problematice politiky životního prostředí a jejímu vývoji ve 20. století z mezinárodních hledisek.