Mezinárodní dimenze ekologické politiky - Tošovská, Eva, 1942-
Článek se zabývá vlivem mezinárodního obchodu na kvalitu životního prostředí a tím jak v současnosti ovlivňuje znečišťování a ochrana životního prostředí ekonomické systémy.