MERCOSUR : současnost a perspektivy jihoamerické integrace - Hála, Jan
Článek se zabývá vznikem MERCOSURu, společného trhu mezi Argentinou, Brazílií a Uruguayí, a jeho nepochybným ekonomických a politickým významem.