Medzinárodné zmluvy v dejinách - Šmihula, Daniel, 1972-
Autor se věnuje problematice mezinárodních smluv. Poukazuje na spojení mezinárodních smluv a suverenity států, na mezinárodní smlouvy v minulosti a rozebírá dvě fáze vývoje moderní diplomacie.