Mediální postmoderní diskurs v Čechách devadesátých let - Petrusek, Miloslav, 1936-2012
Článek představuje přednášku připravenou pro konferenci o postmoderní kultuře Místo-tradice-přítomnost, která se konala v září 1994 v polském Lublinu a zabývá se výzkumem veřejného mínění, který zkoumal názory na kulturní atmosféru, v níž Češi poloviny 90. let žijí.