Média masové komunikace a nový koncept - Šoltys, Otakar, 1950-2021
Článek se zabývá vývojem jazyka, jeho transformací z podoby mluvené do podoby psané, vymezení používaných znaků a pravidel, podle kterých s nimi zacházeli a vztah nového konceptu a masmédií.