Média a konec hierarchického řádu : dialog Josefa Alana s Václavem Bělohradským - Alan, Josef, 1938-
Rozhovor se zabývá masovými médii, která oslovují velké množství anonymních lidí, realitou, kterou zprostředkovávají, otázkou, v čem spočívá a jaká je moc sdělovacích prostředků.