Manželství a obchodní podíl ve společnosti s ručením omezeným - Mašek, Daniel
Článek představuje změny v novele občanského zákoníku, ve kterém byl dřívější institut bezpodílového spoluvlastnictví manželů nahrazen institutem společného jmění manželů, jehož součástí mohou být i jiná majetková práva a tedy také obchodní podíl ve soplečnosti s ručením omezeným.