Malé státy ve velkém tisku - Drulák, Petr, 1972-
Článek se zabývá tím, nakolik se světová média zabývají malými zeměmi a jak často publikují koncepčnější úvahy o menších zemích a články s obecnějším pohledem na role a možnosti malých států.