Malé národy velkého Německa : právní a politický rámec ochrany tradičních menšin na území Spolkové republiky Německo - Jurigová, Kateřina, 1978-
Autorka probírá problematiku národnostních menšin na území Německa a způsob právní a politické ochrany menšin v politických a právních dokumentech Německa.