Malé, ale "naše"? : o významu Slovenska pro polskou zahraniční politiku - Lang, Kai-Olaf, 1967-
Autor se zamýšlí nad otázkami, v čem spočívá polský zájem, pokud jde o Slovensko a jaké jsou společné zájmy obou zemí.