Mají palestinští uprchlíci právo na návrat do Izraele? - Lapidoth, Ruth
Autorka se zaměřuje na problematiku palestinských uprchlíků z hlediska všeobecného mezinárodního práva, nejzávažnějších rezolucí OSN a různých dohod mezi Izraelem a jeho sousedy.