Mahmudali Cochragani a Hnutí národního probuzení jižního Ázerbájdžánu (SANAM) - Raděj, Tomáš, 1980-
Autor přibližuje ideologii a aktivity Hnutí národního probuzení jižního Ázerbajdžánu (SANAM), což je studentské hnutí působící v Íránu.