Madrid a Izmail : (z vysílání Dobrého jitra na stanici Praha, 2. programu Českého rozhlasu - 9.7.1997) - Petránek, Jan, 1931-2018
Autor informuje o konání summitu tří prezidentů - Kučna, Lučinskij a Constanticescu - jménem Ukrajiny, Moldávie a Rumunska, které se uskutečnilo v Izmailu.