Má čítanka : Jaroslav Hašek (1883-1923) - Uhde, Milan, 1936-
Autor se zaměřuje na dílo českého spisovatele Jaroslava Haška. Podrobně rozebírá charakter nejznámějšího románu nazvaného Osudy dobrého vojáka Švejka.