Má čítanka : Jakub Deml (1878-1961) - Uhde, Milan, 1936-
Autor přibližuje zvláštní poetickou tvorbu českého katolického spisovatele Jakuba Demla, tvůrce rozsáhlého básnického, prozaického, esejistického i deníkově dokumentárního díla.