Lichtenštejnsko, knížectví uprostřed Evropy - Seemann, Richard, 1933-
Autor představuje dějiny a politické uspořádání knížectví Lichtenštejnsko a zaměřuje se na nedávnou aféru bankovních domů v Lichtenštejnsku.