Liberalizace obchodu environmentálními službami - Tošovská, Eva, 1942-
Článek se vztahuje k rozvoji sektoru služeb, především environmentálních, a k jeho přispění k růstu ekonomiky ve většině průmyslově vyspělých zemí.