Kultura na tržišti : dialog Josefa Alana s Vladimírem Justem - Alan, Josef, 1938-
Rozhovor se týká umění a kultury v České republice, autoři odpovídají na otázku, zda jde kvantitativní princip, který ovládá ekonomiku a do jisté míry i politiku uplatňovat i v kultuře, popř. umění.