Kultura a moc - Petrusek, Miloslav, 1936-2012
Autor vychází z díla W. Krause: Kultura a moc, J. Patočky: Kacířské eseje a V. Bělohradského: Kapitalismus a občanské ctnosti a zamýšlí se nad více nad tématem hry a nudy v naší společnosti.