Kultura a cenzura - Alan, Josef, 1938-
Článek se zabývá voláním veřejnosti po státní kontrole a regulaci veřejných projevů, především v televizi a kinech. Autor přináši argumenty pro i proti cenzuře a zamýšlí se nad procesy, které v masové společnosti plodí svobodná tvorba, distribuce a konzum kulturních statků.