Kritika ekonomického růstu v díle E. Mishana - Heřman, Karel, 1947-
Autor vychází z díla E.J. Mishana: The economic growth debate, které v konkrétním kontextu ekonomiky a technologického rozvoje opakuje téma nezamýšlených efektů lidských aktivit, zejména ekonomických.