Kosovský sud prachu nadále hrozí explozí - Ivanovičová, Věra
Článek se zaměřuje na dva aspekty kosovského problému, otázku vzájemného soužití dvou etnických prostředí a spor o ovládnutí teritoria o rozloze 10 887 km2 a budoucí vývoj tohoto problému.