Korupce, bolest Balkánu - Tesař, Filip, 1969-
Autor se věnuje ekonomické a politické situaci na Balkáně, kde je velkým problémem korupce. Pro nastartování hospodářského růstu Balkánu je nezbytná pomoc Západu.