Konstituování krajní pravice v českém stranicko-politickém systému : vývoj SPR-RSČ od přelomu let 1989/1990 do parlamentních voleb v roce 1992 - Mareš, Miroslav, 1974 duben 8.- (2000)
Autor popisuje teoretické a metodologické problémy výzkumu krajní pravice ve střední a východní Evropě, vznik SPR-RSČ a výsledky parlamentních voleb v roce 1990 a 1992.
Keywords: 1992; stranické systémy; politický systém; pravicový extremismus; parlamentní volby; party systems; political system; right-wing extremism; parliamentary elections; Česko; Czechia