Konkurenceschopnost se stává stále živějším tématem - Říha, Ladislav
Záměrem příspěvku je poskytnout informaci o směrech zvyšování vnitřní konkurenceschopnosti České republiky, zejména cestou změny administrativní výkonnosti. Mechanický přenos úspěšných modelů není tím nejšťastnějším řešením.