Konfliktní linie v "postkomunistických" systémech politických stran - Hloušek, Vít, 1977-
Autor se pokouší modifikovat klasickou koncepci konfliktních linií tak, aby bylo možno tento přístup použít pro posuzování a popis stranických systémů "postkomunistických" zemí v transformaci.