Konference "Parlamentní volby a politické strany v České republice" - Rýznerová, Jana
Autor informuje o náplni a průběhu konference Parlamentní volby a politické strany v České republice, kterou ve dnech 29.-30.4.2002 pořádal Mezinárodní politický ústav MU ve spolupráci s Konrad-Adenauer-Stiftung.