Konec zúčtování s Irákem : Bushova administrativa a důvody k válce proti Saddámu Husajnovi - LaPlant, James
Tématem článku je možná válka USA proti Iráku. Autor objasňuje proces hledání důvodů k válce v Iráku a důvody samotné, americká jednání o válce a mezinárodní dimenzi války.