Konec velkého třesku? : k tendencím odzbrojení a vývoje obranného potenciálu v euroatlantickém prostoru - Fučík, Josef, 1933-2018
Autor vyzdvihuje úlohu odzbrojování v mezinárodní politice, snaží se předvídat tendence vojenskopolitického vývoje a zamýšlí se nad dvojznačností ruské politiky.