Komunikační strategie vlády ČR před vstupem do EU - Dürr, Jakub, 1976-2023; Marek, Daniel, 1969- (2002)
Autoři hodnotí a oceňují komunikační aktivity a strategie české vlády před referendem o vstupu do EU. Zaměřují se na oblast médií a působení na různé sociální skupiny a struktury občanské společnosti.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; komunikační strategie; masmédia; vláda; European integration; mass media; government; Česko; Czechia