Komunikace v mezinárodních vztazích - Zbořil, Zdeněk, 1938-
Autor se věnuje způsobům komunikace v mezinárodních politických vztazích. Tato problematika úzce souvisí také s diplomacií, jejíž stručné dějiny autor nabízí. V článku je zmíněna i komunikační strategie některých zemí.