Komunální volby 1998 - Hašek, Michal, 1976-
Článek se týká komunálních voleb, které proběhly v České republice ve dnech 13.-14. listopadu 1998 současně se senátními volbami. Výsledky komunálních voleb lze hodnotit jako úspěch nezávislých kandidátů, dále jako úspěch spíše pravicových stran. Přestože se zvýšil počet mandátů získaných kandidáty levicových stran, nepodařilo se ČSSD zopakovat svůj úspěch z letních předčasných voleb do Poslanecké sněmovny.