Kolapsem k reformě světového obchodu - Lebeda, Petr, 1974-
Autor ve svém článku zdůrazňuje rostoucí význam nevládních organizací a občanské společnosti v mezinárodní politice, což podle něj dokazuje také neúspěch konference WTO v Cancúnu.