Když je Rusko slabé, příroda ho nechrání - Romancov, Michael, 1969-
Autor se zamýšlí nad geografickou polohou, ve které se nachází Rusko, a z ní plynoucí bezpečnostní politikou Ruska a nad fungováním federace a centralizace.