Kdo usiluje o ohrožení Švýcarské konfederace - Levora, Josef, 1931-
Článek se zabývá skandálem, který se rozhořel ve Švýcarské konfederaci, týkající se nynějšího celosvětového dojmu, že se Švýcarsko obohatilo díky válce a že po dobu 50 let se švýcarské banky pokoušejí zmocnit se jmění obětí holocaustu.