Kdo bude vládnout v Rusku? : profily čtyř parlamentních stran - Soukup, Ondřej, 1971- (1996)
Článek představuje Komunistickou stranu Ruské federace, Liberárně demokratickou stranu Ruska, Náš dům Rusko a Jabloko.
Keywords: politické strany; parlamentní volby; political parties; parliamentary elections; Rusko (federace); Russia (Federation)