Kdo bude vládnout v Rusku? : profily čtyř parlamentních stran - Soukup, Ondřej, 1971-
Článek představuje Komunistickou stranu Ruské federace, Liberárně demokratickou stranu Ruska, Náš dům Rusko a Jabloko.