Kauza Vlasov znovu před soudem - Seemann, Richard, 1933-
Autor přibližuje činnost generála A. A. Vlasova, který velel Ruské osvobozenecké armádě a v druhé polovině roku 2001 byl v Moskvě rehabilitován.