Kašmírský konflikt : bez naděje na brzký konec - Pešek, Petr (2001)
Autor popisuje konflikt v Kašmíru v jižní Asii, na který si dělají národ Indie a Pakistán.
Keywords: mezinárodní konflikty; mezinárodní vztahy; international conflicts; international relations; Kašmír; Indie; Pákistán; Kashmir; India; Pakistan