Kaspická ropa "Great game" o moc a blahobyt - Robejšek, Petr, 1948-
Článek představuje ruskou strategii na území Azerbajdžánu, Kazachstánu a Turkmenistánu, kde jsou obrovská naleziště ropy a zemního plynu.