Kanadský a český zájem na rozšiřování transatlantických svazků - Dudoit, Alain
Velvyslanec Kanady v ČR se vyjadřuje k možnosti Transatlantické dohody o volném obchodu mezi Severní Amerikou a Evropskou unií.