Kanadské všeobecné volby 2000 - Rovny, Jan; Rovná, Lenka, 1955- (2001)
Článek se zaměřuje na výsledky všeobecných voleb v Kanadě v roce 2000.
Keywords: 2000; volby; volební výsledky; vnitřní politika; elections; election results; internal policy; Kanada; Canada