Kanadská role v NATO - Haglund, David G. (1995)
Článek se týká kanadské obranné a bezpečnostní politiky a role Kanady v NATO.
Keywords: Severoatlantická aliance; mezinárodní bezpečnost; bezpečnostní politika; vojenské aliance; international security; security policy; military alliances; Kanada; Canada