Kádrová revolúcia... : a aká bude po nej zahraničná politika Ruska? - Stupavský, Peter
Článek se zaměřuje na koncepčně-personální změny v ruské politice a dopad personální stabilizace na možné směry zahraniční politiky Ruska.