K současné mezinárodní situaci, zahraniční politice ČLR a jejím vztahům s USA, EU a ČR - Peng, Yan
Velvyslanec Čínské lidové republiky se vyjadřuje k současné mezinárodní situaci, zabývá se vztahy Číny s USA, Evropskou unií a Českou republikou.