K problémům multinacionality ve vojenské spolupráci - Bühl, Hartmut (1998)
Autor se pokouší vyložit a ozřejmit své ideje a představy o multinacionalitě. Odpovídá na otázku, co je to multinacionalita, jakými pravidly by se měla řídit a jaké přináší výhody.
Keywords: mezinárodní vztahy; vojenské koalice; international relations; military coalitions; multinacionalita