K parametrům důchodového pojištění pro rok 2002 - Přib, Jan, 1950- (2002)
Autor objasňuje stanovení základních parametrů důchodového pojištění pro rok 2002, minimální vyměřovací základ pro pojistné na důchodové a nemocenské pojištění a význam všeobecného vyměřovacího základu.
Keywords: důchodové pojištění; nemocenské pojištění; sociální zabezpečení; důchodové pojištění; pension insurance; sickness insurance; social security